ΜΟΝΑΧΟ & SALZBURG – 5 ΗΜΕΡΕΣ

02 Feb ΜΟΝΑΧΟ & SALZBURG – 5 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχώρηση: 06/04/18

1η ημέρα: Αθήνα – Μόναχο – Salzburg

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μόναχο με LUFTHANSA. Φθάνοντας θα αναχωρήσουμε για το πανέμορφο Σάλτσμπουργκ, διασχίζοντας το εντυπωσιακό τοπίο της Βαυαρίας και λίγο αργότερα της Αυστρίας. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το παλάτι Μίραμπελ με τους κήπους του, ενώ, αφού διασχίσουμε το ποτάμι, θα φθάσουμε στην Γκρέιντεγκάσε (Greidegasse), τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της παλιάς πόλης. Ανάμεσα σε κομψές μπουτίκ και βιτρίνες με πορσελάνινες κούκλες βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Μότσαρτ και σήμερα αποτελεί το ομώνυμο Μουσείο με ενδιαφέροντα προσωπικά και οικογενειακά αντικείμενα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο EUROPA SALZBURG 4* sup. (www.austriatraned.at).

2η ημέρα: Σάλτσμπουργκ – Μουσείο Σβαρόφσκι – Ίννσμπρουκ – Σάλτσμπουργκ

Πρωινή αναχώρηση για επισκεφθούμε το εκπληκτικό μουσείο Σβαρόφσκι – ένα ταξίδι στον μαγικό, θαυμαστό, παραμυθένιο κόσμο των κρυστάλλων Σβαρόφσκι. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και τις αγορές σας. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το κουκλίστικο Ίννσμπρουκ, με τις πλατείες του, τα δρομάκια του, τον καθεδρικό ναό και το παλάτι. Επιστροφή στο Σάλτσμπουργκ.

3η ημέρα: Σάλτσμπουργκ – Μουσείο Σβαρόφσκι – Ίννσμπρουκ – Σάλτσμπουργκ

Πρωινή αναχώρηση για επισκεφθούμε το εκπληκτικό μουσείο Σβαρόφσκι – ένα ταξίδι στον μαγικό, θαυμαστό, παραμυθένιο κόσμο των κρυστάλλων Σβαρόφσκι. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και τις αγορές σας. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το κουκλίστικο Ίννσμπρουκ, με τις πλατείες του, τα δρομάκια του, τον καθεδρικό ναό και το παλάτι. Επιστροφή στο Σάλτσμπουργκ.
Μπουφέ πρόγευμα & ολοήμερη εκδρομή στην πανέμορφη πόλη του Salzburg, διασχίζοντας το εντυπωσιακό τοπίο της Βαυαρίας & λίγο αργότερα της Αυστρίας. Θα ξεκινήσουμε από το παλάτι Μίραμπελ με τους κήπους του & αφού διασχίσουμε το ποτάμι θα δούμε την Γκέτρεϊντγκάσε, που είναι ο κεντρικός εμπορικός δρόμος της παλιάς πόλης. Ανάμεσα σε κομψές μπουτίκ & βιτρίνες με πορσελάνινες κούκλες βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Μότσαρτ, & σήμερα είναι το ομώνυμο Μουσείο με ενδιαφέροντα προσωπικά & οικογενειακά αντικείμενα.

4η ημέρα: Μόναχο ξενάγηση

Πρωινή ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης με τα εντυπωσιακά μέγαρα και τα πολλά αξιοθέατα. Θα δούμε το ρολόι του επιβλητικού Δημαρχείου που χτυπάει δύο φορές την ημέρα, με τις 32 πολύχρωμες φιγούρες να κινούνται προς δυο κατευθύνσεις υπό τους ήχους 43 καμπανών, γιορτάζοντας τον γάμο του Δούκα Γουλιέλμου. Επίσης θα επισκεφθούμε παγκοσμίου φήμης μουσεία και πινακοθήκες (εφόσον είναι ανοικτά), όπως την πρόσφατα ανακαινισμένη Alte Pinakotek, τη Νέα Πινακοθήκη και το Deutches Museum, που καλύπτει κάθε είδος επιστήμης και τεχνολογίας σε πενήντα πέντε διαφορετικές αίθουσες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η ημέρα: Μόναχο- Αθήνα

Χρόνος ελεύθερος το πρωί. Αργά το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Αναχώρηση: 06/04/18

Ξενοδοχεία:

 • Courtyard City Center, 4* superior: €480 κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
 • Europa Salzburg 4* superior: €480 κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Οι τιμές περιλαμβάνουν:

 • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής σε οικονομική θέση με πτήσεις της Lufthansa
 • 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο σε ένα από τα παραπάνω προτεινόμενα ξενοδοχεία ή παρόμοια
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις & περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Αρχηγό/ συνοδό του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
 • Φ.Π.Α.

Οι τιμές  ΔΕΝ περιλαμβάνουν:

 • Φόρους αεροδρομίων και επίναυλους καυσίμων €180 ανά άτομο
 • Είσοδοι σε μουσεία, μνήμεία & λοιπά αξιοθέατα
 • Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία
 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας